VAN / MURADİYE - Ovapınar Hürriyet İlkokulu

Ovapınar Hürriyet İlkokulu

Ovapınar Mahallesi Muradiye/VAN
Vizyon
Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye´deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
İlçe geneli yapılan 4.sınıflar arası bilgi yarışmasında okulumuz İlçe 2. olmuştur.
Lojman
0 -
ÖĞRETMEN SERVİSİ
OVAPINAR MAH.
VAN MERKEZE 70 KM, İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA
BESLENME DOSTU PROJESİ.OKULUM TEMİZ PROJESİ.